Matcha čaj- izvrsten pomočnik ob razstrupljanju telesa

MATCHA ČAJ- IZVRSTEN POMOČNIK OB RAZSTRUPLJANJU TELESA

Matcha čaj ni le bogat s klorofilom in hranilnimi snovmi in vitamini, ki ščitijo naš organizem, temveč tudi z antioksidanti, ki delujejo proti staranju in pomagajo pri topljenju kilogramov.Sestavine v zelenem matcha čaju preprečujejo izločenja hormonov, ki povzročajo debelost. Ker vsebuje velike količine antioksidantov (137-krat več antioksidantov kot običajno kuhan zeleni čaj), tako učinkovito zmanjšuje hormona inzulin in leptin, ki sta odgovorna za preveliko telesno težo, hkrati pa uravnava tudi krvni sladkor. Tako se posledično zmanjša tudi slab apetit oziroma hrepenenje po nezdravi in sladki hrani. Številne priznane raziskave so potrdile, da zeleni matcha čaj pomaga pri hujšanju ter pri odpravljanju celulita saj razstruplja telo. Ker pozitivno deluje na kožo, ga lahko uporabimo tudi kot masko za obraz. Kombinirajte ga v zdravih smutijih z regratom, jagodičevjem, špinačo in rdečo peso.
matcha čaj proti raztrupljanju telesa

Kako in kdaj piti matcha čaj?

Če boste pili zeleni čaj pred obrokom, bo le-ta hrani znižal glikemični indeks za dobrih 20 odstotkov, hkrati pa tudi povečal vaš metabolizem.
Raziskovalci univerze Maryland Medical Center priporočajo 2 skodelice matcha zelenega čaja dnevno. Priporočamo, da pitje čaja postane ritual, ko se za nekaj minut posvetite samo sebi.

Close Menu
×

Cart