vklopi razum, zahtevaj račun

Dostava izdelkov

DOSTAVA NA VAŠ NASLOV

V kolikor v trgovini ne piše “brezplačna dostava”, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa. Znesek dostave je enoten in znaša 3,00 EUR. Kadar je na voljo, lahko pri oddaji naročila izbirate med različnimi dostavnimi službami in načinom dostave/prevzema. Dostava blaga na vaš naslov je mogoča za vse plačilne metode.

Kadar znesek nakupa poravnate preko spleta ali banke in izberete dostavo naročenega blaga na vaš dom, prične dobavni rok veljati od dneva prejema potrditve naročila na vaš elektronski naslov. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan v podrobnem opisu vsakega izdelka, običajno velja 2-5 dni za izdelke na zalogi, medtem ko je za izdelke, ki niso na zalogi, naveden predviden dobavni rok. V kolikor ste naročili izdelke s različnim rokom dobave se kot dobavni rok upošteva dobavni rok artikla z najdaljšim dobavnim rokom iz naročila.

Kupec skupaj poravna znesek nakupa in dostave. Ko z naše strani prejmete e-poštno sporočilo “nakup zaključen”, pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.

TRENUTNI STROŠKI DOSTAVE GLEDE NA VREDNOST NAKUPA: BREZPLAČNA DOSTAVA

Dostavna služba si pri plačilu po povzetju lahko obračuna provizijo za izvedeno transakcijo skladno z njihovim veljavnim cenikom. V primeru težav z dostavo vaše pošiljke ali morebitnih poškodb se obrnite na dostavno službo. Naprošamo vas, da o morebitnih težavah obvestite tudi nas.

DOSTAVO IZVAJAMO PREKO DOSTAVNE SLUŽBE: Pošta Slovenije

DODATNE INFORMACIJE      

POZOR: Cena in čas dostave velja za dostavo z dostavno službo na območju Republike Slovenije. V kolikor želite dostavo na naslov izven Slovenije prosimo pošljite povpraševanje.

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca, elektronske pošte ali telefona. Več si lahko preberete tudi v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine www.matchaklub.si


Način plačila

Cene izdelkov v spletni trgovini www.matchaklub.si vsebujejo DDV.

Cene so označene v valuti EUR in so dokončne. Cene v spletni trgovini veljajo samo za nakupe preko spletne trgovine. Cene za izbran izdelek veljajo na dan opravljenega nakupa.

V spletni trgovini www.matchaklub.si svojim strankam ponujamo več načinov plačevanja.

1. PLAČILO Z GOTOVINO PO POVZETJU    

Vrednost nakupa lahko poravnate z gotovino po povzetju. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru izbire dostave na vaš naslov obračunajo še stroški dostave. Za nakupe z gotovino velja spletna cena in spletni popust. Kadar pri plačilu z gotovino izberete tudi dostavo na vaš naslov, začne s prejemom potrditve naročila veljati dobavni rok. Glede na dobavni rok vam bomo z izbrano dostavno službo dostavili naročene izdelke na podani naslov. Ob prevzemu ste dolžni poravnati stroške naročenih izdelkov in stroške dostave.

Dostavna služba si pri plačilu po povzetju lahko obračuna provizijo za izvedeno transakcijo skladno z njihovim veljavnim cenikom.

2. PLAČILO PO PREDRAČUNU

Pri izbiri plačila po predračunu bo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovan predračun z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte,itd.. Pri nakupu po predračunu lahko izberete dostavo na vaš naslov. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru dostave na vaš naslov obračunajo še stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli potrditev naročila oz. napotke za prevzem. V kolikor v 48 urah od poslanega predračuna ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen in bodo izdelki ponovno naprodaj. S prejemom potrditve naročila začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke.

OPOMBA: V primeru, da na podani e-poštni naslov niste prejeli predračuna in navodil za plačilo vašega naročila, so podatki naslednji:

Naslovnik:  MODRAS, d.o.o.

Koda namena plačila: MATCHA

Namen: Številka Naročila

TRR: SI56 6100 0000 5456 403

Sklic: 00 – številka predračuna

3. PLAČILO Z DARILNIM BONOM    

Kadar ima stranka v svoji lasti darilni bon, lahko ob zaključku nakupa izbere plačilo z darilnim bonom. Za nakupe z darilnim bonom veljajo spletne cene in spletni popusti. S prejemom potrditve naročila začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke.


DODATNE INFORMACIJE      

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca, elektronske pošte ali telefona. Več si lahko preberete tudi v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine www.matchaklub.si.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina matchaklub.si in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

PRITOŽBE IN SPORI

Matchaklub.si spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@matchaklub.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.  V roku petih delovnih dneh potrdimo prejem pritožbe, sporočimo kupcu, kako dolgo se bo obravnavala in ga vseskozi obveščamo o poteku postopka.

Matchaklub.si se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. Matchaklub.si si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


IZJAVA GLEDE PREHRANSKIH IN ZDRAVSTVENIH TRDITEV PRI OPISIH IZDELKOV 

Vse informacije na straneh spletne trgovine Matcha Klub (www.matchaklub.si.), so zgolj informativnega značaja in nikakor ni nadomestilo za nasvete lečečega zdravnika ali drugega  zdravstvenega osebja,  prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh s super živil posvetujete s svojim zdravnikom.

 

Dodaj odgovor

Close Menu
×

Cart